fbpx

NICE TO MEET YOU!

WIE?

JANA MEYKENS

jana@time-saver.be

0485 91 12 97

MECHELEN

Boek hier zelf een kennismaking in:

Ik ben Jana! Ik richtte TimeSaver officieel op in januari 2023. Na een achttal jaar gewerkt te hebben voor een multinational in verschillende werkvelden (administratie, business travel en events) stapte ik over naar het andere uiterste: een zelfstandige die al meer dan 20 jaar haar eigen zaak runt, en wel wat extra hulp kon gebruiken om haar bedrijf nog verder te doen groeien.

Dat gaf me de mogelijkheid om alles te leren over elk aspect van een bedrijf: marketing, administratie, planning, sales, copywriting, social media, advertising, grafisch design,…

Op dit moment werk ik als Digital Marketing Manager voor een groter bedrijf.

Ik merkte snel dat mijn kracht ligt in de variatie van opdrachten en structuur brengen in het geheel. Ik ben ervan overtuigd dat een stevige basis de dagelijkse gang van zaken heel wat vergemakkelijkt. Het kan soms wat tijd in beslag nemen, maar dat verdien je dan dubbel en dik terug nadien. Vanuit deze overtuiging zette ik in 2023 de stap naar zelfstandige in bijberoep om nog meer ondernemers te helpen bij het structureren en versimpelen van hun bedrijf!

Mede-onderneemster Evy en ik richtten in 2023 ook GroeiGoeroes op. Door haar specialisatie in business coaching en fysieke en mentale gezondheid voor ondernemers kunnen wij ondernemers op weg helpen naar de beste versie van hun bedrijf én zichzelf!

Benieuwd wat ik voor jou en je onderneming kan betekenen? Contacteer me nu!