WIE?

Persoonlijkheid en authenticiteit is belangrijk in alles wat we doen. Dit probeer ik steeds te weerspiegelen in het werk dat ik voor mijn klanten uitvoer. Hieronder lees je alvast wie ik ben! 

Ik, Jana, richtte Timesaver op in januari 2022. Na een achttal jaar gewerkt te hebben voor een multinational in verschillende werkvelden (administratie, business travel, events) stapte ik in 2019 over naar een kleine zelfstandige die al 20 jaar een eigen zaak runt.

Dat gaf me de mogelijkheid om alles te leren over elk aspect van een bedrijf; administratie, planning, sales, marketing, copywriting, grafisch design,...

Ik merkte snel dat mijn kracht ligt in de variatie van opdrachten en structuur brengen in het geheel. Ik ben ervan overtuigd dat een stevige basis de dagelijkse gang van zaken heel wat vergemakkelijkt. Het kan soms wat tijden beslag nemen, maar dat verdien je dan dubbel en dik terug nadien. 

Vanuit mijn overtuiging dat ik nog heel wat andere ondernemers kan helpen bij het structureren en versimpelen van hun bedrijf, zette ik in 2022 de stap naar zelfstandige in bijberoep.

Benieuwd wat ik voor jou en je onderneming kan betekenen?

Contacteer me nu!

raven-face-2

Very best opinions

What Clients Say

"I would also like to say thank you to all your staff. Rife WP Theme has completely fulfill our expectations."
Dana Bailey
Designer
"I don't always clop, but when I do, it's because of Rife. Thank you so much for your help. I use Rife often."
David Larsen
developer
"I would gladly pay over 600 dollars for Rife. Rife was worth a fortune to my company. Rife is the great webtool."
Mary Wells
Journalist