fbpx

MAAK JE WERK GEMAKKELIJKER & EFFICIËNTER

DIENSTEN

Proces-optimalisatie

Efficiënter werken? Dat kan in elk bedrijf! Jouw administratieve-, registratie-, mailing- en social media processen optimaliseren? Ik denk mee en voer uit waar nodig.

Copywriting

Sta je soms met je mond vol tanden wanneer je een tekst moet schrijven? Mailings, e-books, blogs,... I got you!
Elke sector, met jouw persoonlijkheid als achtergrond!

Advertenties

Reclame maken, nieuwe projecten lanceren, nieuwe klanten aantrekken? Voor advertenties op social media, Google of YouTube kan je bij mij terecht.

WebsiteDESIGN & -optimalisatie

Nood aan een nieuwe website, hulp nodig bij het moderniseren van je website, deze logischer structureren of duidelijker maken? Enkel advies of ook uitvoering? Jij kiest!

Grafisch design

Flyers, brochures, visitekaartjes, posters,... Vaak het eerste dat potentiële klanten van jou zien. Better make it pop!

BRAINSTORMING

Een klankbord nodig voor jouw overvloed aan ideeën? Zit je hoofd vol met nieuwe projecten maar weet je niet goed waar beginnen? Ik brainstorm en structureer met je mee!

WORKFLOW - &
PROCESOPTIMALISATIE

Je doet alles al jaren op dezelfde manier, en het werkt. Tuurlijk.

Maar werkt het ook het best voor jou? Wat als ik jou vertel dat jij waarschijnlijk heel wat uren per maand kan besparen met automatisatie?

Heel wat zelfstandigen spenderen ùren aan taken die eigenlijk niets met hun core business te maken hebben en verliezen daar enorm veel waardevolle tijd mee. Oké, je moet het doen want ja…je moet toch zichtbaar zijn op social media en ja, die nieuwsbrieven moeten buiten en die moeten er toch wat deftig uit zien. En ja, die facturatie moet gebeuren. En dan die administratie nog…

Voelt het voor jou ook zo aan? Of heb je het gevoel dat je soms nutteloos dubbel of zelfs driedubbel werk doet?

Ik help jou met workflow- en procesoptimalisatie. Wat dat juist is, en hoeveel tijd jij daarmee kan besparen leg ik je graag uit tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

WEBSITEDESIGN EN -optimalisatie

Startend zelfstandige en nood aan een nieuwe website? Je bent aan het juiste adres! Ik neem je alle zorgen uit handen, nadien kan jij volop aan de slag! Niet alleen een mooie, frisse, duidelijke website maar ook meteen je Google Ads en Analytics account gekoppeld, zodat jij een beter zicht hebt op je business. 

Of heb je al een website, maar heb je het gevoel dat op jouw website wel alles staat wat erop moet staan, maar krijg je van (potentiële) klanten vaak de feedback dat ze niet vinden wat ze zoeken?

Voor jezelf is je website vaak heel duidelijk, maar is dat ook het geval voor je online bezoekers? 

Een onderzoek door Microsoft bevestigt dat de eerste tien seconden op een website de belangrijkste zijn. Probeer eens heel objectief naar jouw homepage te kijken; is de informatie die jouw klanten kan binnenhalen beschikbaar binnen 10 seconden?

Of stel de vraag eens aan jouw partner, kennis of waarom zelfs niet een klant?

Ik help je bij het aanpassen van jouw website! De structuur logisch maken, duidelijke visuals creëren, teksten en graphics positioneren op een manier die duidelijk is voor al jouw nieuwe klanten!

COPYWRITING

Staat er heel wat tekst (te veel?) op jouw website maar weet je niet goed waar te beginnen om dit aantrekkelijker en gestructureerder te maken?

Heb je wel al eens gehoord van SEO (Search Engine Optimalisation) maar heb je geen flauw idee hoe jij jouw website op dat vlak verbetert?

Heb je zò veel te vertellen over jouw expertise maar kan je het niet goed verwoorden? Wil je graag nieuwe klanten aantrekken met een e-book maar zijn die lange teksten en de grafische layout niet echt aan jou besteed?

No worries, ik help je hierbij! 

GRAFISCH DESIGN

Ja, je hebt wel een naam, en misschien zelfs al een logo. Maar is jouw huisstijl een beetje een mishmash van lettertypes, kleuren en soorten graphics?

Tijd om dit even op orde te brengen!

Het zal je leven zoveel gemakkelijker maken! Vaste lettertypes en kleuren om op je website te gebruiken, templates en kleurenpaletten voor jouw grafisch werk in Canva, een bepaalde stijl voor graphics en jouw social media…

Het maakt jouw bedrijf niet alleen herkenbaar, het geeft ook een bepaalde eigenheid.

Op zoek naar manieren om jouw social media te ‘pimpen’? Je stories/reels stijlvoller te maken? Ook dat kan met graphics.

Ook voor businesskaartjes, flyers en ander visueel materiaal kan je bij mij terecht!

ADVERTENTIES

Nieuwe leads genereren, het kan nogal een opgave zijn. Je bent gestart met je business, alles in orde gezet, je website staat online, je hebt je eerste blog geschreven en dan… niets. Af en toe eens een vraagje, soms zelfs een offerte, maar té weinig om je inkomen echt te boosten.

Door middel van online advertising bereik jij jouw doelpubliek snel, gemakkelijk en gericht.

Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden die passen bij jouw bedrijf. Ik geef je advies over het medium dat je best kan gebruiken om jouw doelpubliek te bereiken, de budgetten die je kan hanteren en de bijhorende graphics en teksten. Liever alles uit handen geven? Ook dat is een mogelijkheid. Ik stel jouw advertenties in, de facturering gebeurt rechtstreeks aan jouw bedrijf: geen wurgabonnementen, geen gigantische maandelijkse kosten, geen contract waar je minstens een jaar aan vasthangt.

BRAINSTORMING

Als zelfstandige mis je soms een klankbord, iemand waarmee je nieuwe ideeën en concepten kan bedenken, kan afstemmen hoe en waar je een nieuw aspect van jouw business het best kan implementeren.

Elke ondernemer heeft weleens zo’n business buddy nodig.

Maar misschien ken je niet meteen iemand in je omgeving die ook zelfstandige is, en dus niet meteen dezelfde mentaliteit heeft? Je vrienden en familie willen je wel helpen, maar kunnen niet alles van jouw bedrijf zo goed inschatten. Heel herkenbaar!

Ik sta jou hierin graag bij, op een objectieve en vooral oplossingsgerichte manier. Van het uitdenken van concepten tot de uitwerking en implementatie van de lancering, de bijhorende workflows en advertenties. Of gewoon…het mee bedenken en praktisch uitwerken?